Drie gitaristen en één zangeres

Klassiek -Fingerstyle -Jazz -Wereldmuziek op de verschillende gitaren

frank-closeFrank Lamm gepassioneerd gitarist op de klassieke gitaar speelt om het publiek te bewonderen met de prachtige klank van de gitaar.

Na meer dan 15 jaar in gitaarduo Duolisme te hebben gespeeld is hij nu werkzaam als solist maar ook als lid van het sextet Gitaarsalon Roadshow die in 2014 is opgericht om nieuw publiek te verbazen van de mogelijkheden en de schoonheid van de gitaar. Frank heeft met duolisme vier CD’s uitgebracht en als solist twee. Garoeda (2011) die het verhaal van het duo naar solist symboliseert en Part II (2014) een logisch vervolg van de eerste CD.
Na het in ontvangst nemen van zijn diploma Docerend Musicus in 1996 en in 1998 het Diploma Uitvoerend Musicus, sluit Frank zijn studie aan het Brabants Conservatorium om zich volledig te storten op het lesgeven en uitvoeren.

emiel-binnenEmiel van Dijk beheerst de akoestische gitaar van Fingerstyle tot Klassiek. Zijn composities en spel zijn dan ook niet in een hokje te plaatsen maar gaan van Pop, Klassiek en Jazz tot Wereldmuziek.
Hij heeft vier, door de internationale pers geprezen, akoestische gitaar CD’s uitgebracht. Als solist is hij gevraagd bij vele orkesten en speelde hij op diverse internationale gitaarfestivals zoals: Acoustic Strings en Open Strings (Dld). Emiel is in 1997 cum laude afgestudeerd voor uitvoerend musicus (Master) gitaar aan het Brabants conservatorium. Naast zijn uitvoerende activiteiten geeft hij les, workshops en masterclasses.

Paul & ChristienZangeres Christien van Helden en gitarist Paul Hagenaars wisten al jaren van elkaars bestaan. Sinds de basisschool hebben ze elkaar, in de loop der jaren, verschillende keren ontmoet. Bij de laatste “herontmoeting” klikte het bijzonder goed, en kwam het tot een muzikale samenwerking.
De liefde voor muziek, en in het bijzonder voor jazz, is bij hen zeer groot. Swingende stukken, prachtige ballads, blues, bossa’s, maar ook Beatles en Bacharach staan op het repertoire.

Twee barkrukken, een jazzy gitaar en een stem. Hagenaars & Van Helden is een duo dat met veel plezier zacht, melodieus en helder hun muziek ten gehore wil brengen. Genieten van het samen musiceren staat voorop!