Gitaarnieuws

Gitaarnieuws

Het laatste nieuws:

Lente ‘Gitaarsalon Ontmoeting’

Op woensdag 11 april om 20.30 uur  de 19e ‘Gitaarsalon Ontmoeting’  De kern van deze Gitaarsalon Ontmoetingen is dat amateurmuzikanten hun gitaren laten klinken, elkaar stukken voorspelen en van elkaar leren. Het moet op de eerste plaats leuk en inspirerend zijn en “voor- en met elkaar spelen” is een groot deel van die lol. Het niveau is daarbij ondergeschikt aan het doel beter en vrijer te durven musiceren en meer voldoening uit je spel te halen.

Gitaarsalon Ontmoetingen

Op woensdag 28 februari om 20.30 uur  de 18e ‘Gitaarsalon Ontmoeting’  De kern van deze Gitaarsalon Ontmoetingen is dat amateurmuzikanten hun gitaren laten klinken, elkaar stukken voorspelen en van elkaar leren. Het moet op de eerste plaats leuk en inspirerend zijn en “voor- en met elkaar spelen” is een groot deel van die lol. Het niveau is daarbij ondergeschikt aan het doel beter en vrijer te durven musiceren en meer voldoening uit je spel te halen.

 

Gitaarsalon Loon op Zand in samenwerking met de Hasseltse Kapel nodigen u uit tot het bijwonen van het tweede ‘Storytelling’ concert op woensdag 10 januari 2018.

 Gitarist Rolf van Meurs is te gast bij de Gitaarsalon. In een interview setting gaan we het verhaal achter de gitaar en gitarist ontdekken.

Gitaarsalon Loon op Zand start haar vierde seizoen een samenwerking met de Hasseltse Kapel in de serie ‘Storytelling’ concerten. Op woensdag 8 november 20.15 uur gaan we van start met het eerste concert van deze serie.

Gitarist Frank Lamm  en verteller Ludwig Reijnen brengen tijdens deze voorstelling muziek en tekst samen. U wordt uitgenodigd zich door Frank en Ludwig mee te laten nemen op ‘muzikale reis naar het onbekende’ en uw verbeelding te laten prikkelen door het vertelde verhaal. Een voorstelling over een innerlijk geluid dat je niet loslaat. Wat gebeurt er als je op zoek gaat naar dat geluid? Inzichten, twijfel, strijd…… vastberadenheid, angst, onzekerheid, je komt het allemaal op je pad tegen, maar je zet toch door ………


 

 

 

Gitaarsalon Ontmoetingen

Op woensdag 11 oktober om 20.30 uur  de 16e ‘Gitaarsalon Ontmoeting’  De kern van deze Gitaarsalon Ontmoetingen is dat amateurmuzikanten hun gitaren laten klinken, elkaar stukken voorspelen en van elkaar leren. Het moet op de eerste plaats leuk en inspirerend zijn en “voor- en met elkaar spelen” is een groot deel van die lol. Het niveau is daarbij ondergeschikt aan het doel beter en vrijer te durven musiceren en meer voldoening uit je spel te halen.

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>