Guitarreria Gitaarspeciaalzaak

photoGuitarreria is een gitaarspeciaalzaak gestart in 1990. Aanvankelijk is de zaak opgezet door twee vaklui op het gebied van gitaarbouw/-reparatie en gitaaronderwijs. Sedert 2012 is de winkel volledig in handen van één van de oprichters, Jack Verhoeven. Het gitaaratelier vervult vanaf het begin van het bedrijf een centrale rol.

We hebben een zéér speciale collectie gitaren bijeengebracht en horen daarmee tot de top van Nederland. Er is een permanente collectie van zo’n 180 verschillende gitaarmodellen waarvan de meest gangbare doorgaans ruim op voorraad zijn. Vele gitaristen en gitaardocenten zijn inmiddels onze enthousiaste klanten.

We importeren al onze gitaren zelf, er zit dus geen tussenhandel op de weg van de fabrikant naar onze winkel.

Alle gitaren worden vóór aflevering helemaal afgesteld zodat ze stuk voor stuk piekfijn in orde zijn en spelen als een trein.
Zie voor verdere informatie de volgende link. Dat is gratis; het levert u een voortreffelijke gitaar en voor ons de beste reclame die we ons kunnen wensen: een tevreden klant.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>