Het bestuur van Gitaarsalon Loon op Zand

Frank Lamm

Frank Lamm

Voorzitter

Frank Lamm is werkzaam als concertgitarist en gitaardocent. In het verleden bekend van duolisme gitaarduo waar hij meer dan 15 jaar heeft opgetreden in binnen- en buitenland. Nu is hij bezig als solist en sinds kort ook als één van de zes gitaristen van het nieuwe initiatief de ‘Gitaarsalon Roadshow’. Frank geeft verder les bij de Aleph in Drunen en heeft een eigen lespraktijk in Loon op Zand. Het is voor Frank altijd een ambitie geweest om een podium voor de uitvoerend gitarist maar vooral ook een trekpleister voor de actieve en passieve liefhebber op te zetten. Met het oprichting van de stichting Gitaarsalon Loon op Zand is deze ambitie realiteit geworden.

Ludwig Reijnen

Ludwig Reijnen

Secretaris

Ludwig Reijnen is een amateur gitarist die woonachtig is in Loon op Zand. Pas op latere leeftijd is hij in aanraking gekomen met de (Spaanse) gitaar en heeft de uitdaging in het instrument ontdekt. Zijn muzikale scholing dateert echter wel uit zijn jeugd, toen hij een verdienstelijk trompettist was. Als gitarist heeft hij de drive om af en toe eens op podium te staan. Anders dan bij de trompet is dat voor de gitaar echter geen sinecure. Daarom is Ludwig een warm voorstander van de Gitaar Salon avonden en wil hij zelf actief deelnemen. In het dagelijkse leven werkt Ludwig bij Rabobank Nederland in een marketingfunctie.

Peter Thissen

Peter Thissen

Penningmeester

Peter Thissen uit Sevenum (Noord-Limburg) speelde meer dan 15 jaar samen met Frank Lamm in duolisme gitaarduo en koos vervolgens voor een nieuwe muzikale uitdaging, de piano.Thans is Peter als gitaarcoach en medezeggenschapsvoorzitter verbonden aan het Centrum voor de Kunsten (CKE) in Eindhoven. Op zelfstandige basis voorziet hij naast de gitaar ook coaching in piano/keys. Peter studeerde MSc of Management and Organisation (MMO) aan TIAS school for Business and Society in Tilburg. M.b.v. de nieuw opgedane kennis in combinatie met zijn muzikale en muziek-educatieve ervaring wil Peter zijn bijdrage leveren aan de kunst & cultuur sector, de gitaar en de Gitaarsalon Loon op Zand. De vraag die hem bezighoudt; “Wat als er een wereld is waarin passie resulteert in meer kunst”?!

Ere Voorzitter

Baltazar Benitez In memoriam